Profită la maxim de curtea din spatele casei

Dacă ești norocosul posesor al unei curți interioare, atunci trebuie să știi că are un potențial enorm, mai ales atunci când vremea este frumoasă. Este ca și cum ai avea încă o cameră, special pentru distracție. Nu contează cât de mare este, să știi că poți face din acest loc spațiul preferat al întregii familii. Cum?

Grădina din container

Dacă nu ai suficient sol pentru a planta diverse flori, poți apela oricând la diverse containere și recipiente pentru grădină. Astfel, chiar și pe spațiu redus, ai parte de legume, flori, chiar și arbuști. Iar partea bună este că, fiind mobile, le poți muta oricând unde dorești. Joacă-te cu culorile și formele și decorează altfel în fiecare săptămână.

Folosește vegetația pe post de gard și umbrire

Nu te apuca să tai tot ce crește la marginea proprietății, ci folosește plantele ca delimitare naturală. Plantează arbuști și arbori cu creștere rapidă, să te poți bucura în scurt timp de o oază de liniște și relaxare, unde să îți verifici pe îndelete pariul online pe superbet teren și să îți poți urma în voie pasiunea.

Adaugă un punct de reper

Instalează o mică fântână arteziană în curtea din spatele casei, sau o mică piscină de suprafață, iar privire tuturor se vor îndrepta spre aceasta. Iar dacă ai și o sculptură de efect, rezultatul este și mai impresionant.

Mobilier minimalist

Dacă alegi niște piese de mobilier mai discrete, atunci spațiul va părea mai mare și mai deschis. Nu este nevoie de o masă masivă cu șase scaune, nu vei avea musafiri tot timpul. O mică măsuță de lemn este suficientă, cu două scaune pliabile, pentru a servi cafeaua într-o dimineață însorită.

Maximizează spațiul de depozitare

Dacă dorești, poți opta pentru mobilier de grădină multifuncțional, care are încorporată și o ladă de depozitare. Astfel, o mică băncuță se poate deschide ca un cufăr și poate păstra uscate pernele pentru șezut.