Casa si Familia

 

Lamaie cu bicarbonat

Lamaie cu bicarbonatPe cat posibil beti zilnic limonada si e foarte bine daca adaugati si o lingurita de bicarbonat

Lamaia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citrus medica) este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Este cu mult mai eficient decat chimioterapia. De ce nu am aflat de asta ? Fiindca exista organizatii interesate sa gaseasca o versiune sintetica, care sa le permita sa obtina castiguri fabuloase. Asa ca, de acum inainte poti sa ajuti pe oricine care are nevoie, spunandu-i ca este bine sa bea lamaie cu bicarbonat ca sa previna boala. Gustul este agreabil si bineinteles nu produce efectele oribile ale chimioptrapiei.
Daca ai posibilitatea, planteaza un lamai/copac in curte sau gradina ta. Toate partile sunt utile.
Cand vrei sa bei suc de lamaie, asigura-te ca e produs din lamaie naturala, fara conservanti.

Cate persoane mor in timp ce acest secret a fost pastrat ca sa nu puna in pericol profiturile multimilionare ale marilor corporatii?
Asa cum se stie lamaiul este un arbore mic, nu ocupa mult loc. Este cunoscut cu numele de Limonero, lamai, lima.
Fructul face parte din categoria citricelor, pulpa se poate consuma ca atare sau se foloseste in mod normal la bauturi, serbet, dulciuri.
Interesul pentru aceasta planta se datoreaza puternicelor sale efecte anti-cancerigene. Desi i se atribuie mult mai multe proprietati, cea mai interesanta este aceea de a avea efect asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta planta este un remediu impotriva cancerului, verificata in toate felurile de cancer. Bicarbonatul schimba PH-ul corpului, si se afirma ca este de mare folos in toate felurile de cancer.

Este considerat ca un agent anti-microbian cu spectru larg impotriva infectiilor bacteriene si ciuperci care traiesc in mediu acid, dar adaugand bicarbonatul in limonada se schimba PH-ul organismului;este eficient impotriva parazitilor interni , ai viermilor, regleaza tensiunea arteriala mare si este antidepresiv. De asemenea are un efect puternic in combaterea tulburarilor nervoase.
Sursa acestei informatii este fascinanta: provine de la cei mai mari fabricanti de medicamente din lume. Acestia afirma ca dupa mai multe probe de laborator, realizate incepand din 1970, frotiurile au aratat ca au fost distruge celulele maligne in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, de plamani, de pancreas …
Componentele acestui arbore au demonstrat ca actioneaza incomparabil mai bine la incetinirea cresterii celulelor canceroase decat produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic, folosit in mod uzual in lume.
Si ce este inca si mai uimitor: acest tip de terapie cu extract de lamaie si bicarbonat, distruge doar celulele maligne de cancer, neafectand celulele sanatoase.

Adauga un comentariu

Comentariile trebuie sa fie in legatura cu tema articolului. Nu sunt permise comentariile care contin expresii vulgare, obscenitati, injurii, etc.


Cod de securitate
Schimba codulCos de cumparaturi

 x 
Coş gol

Magazin - categorii

Calendar ortodoxCurs Valutar BNR

Statistici

Vizitatori
14
Articole
78
Link-uri web
15
Număr afișări articole
126910

Avem un vizitator și niciun membru online