Fii gazda perfectă pentru sărbători sau petreceri

Unele persoane sunt extrem de entuziasmate de un eveniment pe care îl planifică, astfel că se apucă de pregătit meniul cu zile întregi înainte. Alții preferă să comande ceva rapid și să scape de efort. Nu contează în care categorie te încadrezi, important este să te prezinți bine atunci când musafirii îți calcă pragul. Câteva detalii bine gândite și câteva idei de luat în considerare și vei crea impresia că te-ai născut cu un talent deosebit la pregătit petreceri.

Scoate vesela cea bună

Da, prezentarea este totul. Cu vesela și tacâmurile potrivite, poți servi orice fel de mâncare, iar musafirii vor fi impresionați. Nu este vorba doar de farfurii și furculițe, ia în considerare și aspectul băuturilor. O limonadă arată mult mai bine într-o carafă transparentă, alături de cuburi de gheață și fructe proaspăt tăiate, iar vișinata dă bine într-un recipient rustic. Asigură-te că sunt diverse pahare pentru diferitele tipuri de băuturi.

Nu te zgârci la băutură

Nimic nu este mai neplăcut decât să rămâi fără vin în mijlocul petrecerii, sau fără o băutură răcoritoare pentru cei ce nu consumă alcool. După gustarea de rigoare, lumea va sta cu paharul în față, eventual verificându-și pariul pe super-bets.ro, așa că oferă-te să le umpli paharul sau să le recomanzi și alte variante, cu alcool sau fără.

Garnituri și gustări

Pe lângă felurile principale pe care le vei servi, pune pe masă și ceva gustări sau aperitive rapide care se pot gusta înainte de masă, după, sau între friptură și desert. Nimeni nu se mai gândește acum la dietă, așa că ar fi bine să aibă de unde alege, fiecare după preferințe.

Nu uita de desert

După orice masă, merge ceva dulce, nu uita de acest aspect important. Fie că e vorba de o prăjitură sau un tort, fie că alegi un mini bar pentru desert cu diferite opțiuni comandate de la magazin sau cofetărie, important este să satisfaci și pofta de dulce a invitaților tăi.