Cine suntem?

Bună! Dacă te întrebai, suntem și noi exact ca tine. O echipă de oameni simpli dar dedicați, care își iubesc familia și locuința și își doresc să-și îmbunătățească traiul în fiecare zi, fără a cheltui o avere pentru acest lucru. Știm că banii se fac greu și se duc repede, așa că ne-am gândit să punem pe hârtie câteva idei pentru amenajarea sau îmbunătățirea locuinței, fără a sparge pușculița.

Unii dintre noi și-au petrecut viața în domeniul decorațiunilor interioare și a design-ului, înfrumusețând câte o locuință pe rând și construind astfel un portofoliu impresionant. Unii sunt constructori de meserie, iar de la ei am luat sfaturi valoroase despre amenajări în siguranță. Iar alții sunt oameni ca și tine, care au avut o idee pe care au transformat-o în realitate, și am dori să te ajutăm să faci la fel. Dar, de data asta, fără prea multă bătaie de cap și fără încercări nereușite. Am adunat câteva idei și le-am expus în paginile acestui blog, pentru ca tu să ai la îndemână tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma visul în realitate.

Cu siguranță te-ai întrebat și tu: „Oare cum ar arăta sufrageria mea cu tapet?” sau poate „Chiar am nevoie de o cameră de oaspeți?”. Ei bine, nu este nevoie să mai stai treaz noaptea căutând răspunsuri la o grămadă de întrebări, în paginile noastre încercăm să te lămurim cât mai bine. Așa că tot ce ai de făcut este să-ți iei trusa de scule și imaginația și … spor la treabă!