Baie mică, impact major

Dacă ai nevoie de un proiect ușor de realizat chiar și pentru un începător, atunci gândește-te la renovarea băii. În special dacă această încăpere este de dimensiuni reduse, cum sunt majoritatea din locuințele de la bloc, atunci nici nu vei fi nevoit să cheltui o avere. Câteva detalii minore, cum ar fi un nou recipient pentru săpun, sau un nou set de prosoape colorate, îți vor reîmprospăta atmosfera din baie.

Soluții simple pentru impact maxim

Dacă nu îți permiți să demolezi totul și să o iei de la zero, poți face niște schimbări parțiale care vor modifica radical aspectul sălii de baie. Nu subestima puterea unei cutii de vopsea, dacă nu îți permiți faianță, și vopsește pereții și tavanul. Apoi aruncă o privire și vezi unde ar mai trebui adăugat ceva. De exemplu, un covoraș colorat și pufos poate face diferența între o baie plictisitoare și un loc în care îți vine să zâmbești.

De asemenea, te-ai gândit la câteva articole de artă decorativă? Atunci când privești un tablou, poate nu te gândești că locul lui ar putea fi în baie, dar se poate dovedi o idee bună pentru a înfrumuseța un spațiu mic. Iar una sau două plante care preferă umezeala și necesită îngrijire minimă sunt soluția ideală pentru baia ta.

Ai grijă la detalii, acestea fac diferența. Chiar și coșul de gunoi poate fi un element decorativ, care schimbă aspectul radical. În loc de clasicul coș de plastic, încearcă un model din plasă de inox împletită și vopsită în diverse culori. Și da, o toaletă poate fi destul de urâtă. Dar adaugă un perete vopsit în spatele ei, un mic tablou tip fotografie deasupra și o plantă agățătoare în ghiveci și vei vedea cum privirea este atrasă de aceste lucruri.

Și nu uita de piesa de iluminat. Dacă în loc de clasicul neon vei alege un accesoriu modern cu abajur sculptat, baia ta se poate transforma ușor într-o oază de liniște și relaxare.